ALD Automotive piedāvā korporatīvo līzingu Tesla iegādei

09.09.2021.

ALD Automotive 16 Eiropas valstīs piedāvā līzinga pakalpojumus Tesla iegādei. Uzņēmumi var izmantot Automotive pilna servisa līzinga paketes, kas paredzētas Model 3Model YModel S un Model X iegādei.

Kā norāda līzinga kompānija, “Automotive ir Tesla iecienīts operatīvā līzinga partneris visā Eiropā”. Uzņēmums piedāvā pilna servisa līzinga paketes uzņēmumiem, arī maziem un vidējiem uzņēmumiem. Tomēr tuvākajā laikā ir pieejams tikai Model 3 un Model Y – saskaņā ar Tesla konfiguratora sniegto informāciju Model S un Model X piegādes termiņš ir 2022. gada vidus.

Pilna servisa līzinga ikmēneša maksājums iekļauj riepu maiņu, palīdzību uz ceļa, apdrošināšanu un tehnisko apkopi. ALD Automotive paziņojumā min Tesla atrašanās vietas un mobilo pakalpojumu, bet ne konkrētas darbnīcas.

ALD Automotive paziņojumā nenorāda konkrētu mēneša likmju diapazonu četru Tesla sēriju pilna servisa līzingam, atsaucoties uz līzinga elastīgajiem noteikumiem un nobraukumu. Informācija par pilna servisa līzingu komercklientiem vēl nav publicēta Tesla mājaslapā. Konfiguratorā šī raksta publicēšanas laikā joprojām ir zināmas trīs biznesa klientu iespējas: bankas pārskaitījums, biznesa līzings un “balona aizdevums” – pēdējās divas finansēšanas iespējas apstrādā Santander Consumer Bank.

16 valstis ir Austrija, Beļģija, Dānija, Īrija, Itālija, Somija, Francija, Vācija, Luksemburga, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Spānija, Zviedrija, Šveice un Apvienotā Karaliste. Francijā, Somijā, Īrijā, Nīderlandē un Dānijā pilna servisa līzingu piedāvā arī privātklientiem.

Mēs lepojamies ar šo jauno un elastīgo Tesla elektromobiļu līzinga piedāvājumu klientiem visā Eiropā,” sacīja ALD Automotive viceprezidents Džons Safrets. “Tas veicina mūsu ilgtspējīgas izaugsmes stratēģiju pārejas procesā un atbalsta mūsu apņemšanos rast inovatīvus mobilitātes risinājumus.”

ALD Automotive ir lielākās Francijas bankas Société Générale meitasuzņēmums. Kompānija apgalvo, ka visā pasaulē tā pārvalda vairāk nekā 1,76 miljonus transportlīdzekļu 43 valstīs. Elektriskās mobilitātes jomā, starp citu, uzņēmumam jau ir sadarbība ar Polestar.

Informācijas avots aldautomotive.com

Back to top