Hyundai laiž klajā abonēšanas pakalpojumu Apvienotajā Karalistē

04.09.2021.

Hyundai Motor UK laidis klajā jaunu universālu mēneša abonēšanas pakalpojumu, kas paredzēts hibrīdiem, plug-inhibrīdiem un pilnībā elektriskiem auto.

Pakalpojums, kura nosaukums ir Hyundai Mocean, piedāvā piekļuvi Hyundai pilnībā elektrificēto modeļu klāstam, apmaiņā pret ikmēneša maksu, kas sedz visas galvenās auto izmaksas. Abonements sākas no £339 mēnesī, minimālais termiņš ir vismaz trīs mēneši, savukārt maksimālais – 24 mēneši. Hyundai raksta, ka liela uzmanība pievērsta piegādes un reģistrēšanās procesa nodrošināšanai, kas aizņem tikai dažus klikšķus.

Pilnībā digitālais process ļauj klientiem izvēlēties sev vēlamo automašīnu, abonēšanas termiņu, ievadīt savu informāciju, un, pēc apstiprinājuma saņemšanas, auto tiks piegādāts dažu dienu laikā. Tāpat lietotāji savu auto var izvēlēties no vietējā Hyundai mazumtirgotāja. Abonements sedz visas regulārās braukšanas izmaksas, ieskaitot apdrošināšanu, palīdzību uz ceļa, ceļu nodokli, kā arī auto uzturēšanu un remontu. Abonements ļauj klientiem pēc 6 mēnešu perioda pārslēgties uz citu transportlīdzekli.

Mēs esam priecīgi uzsākt Mocean šeit, Apvienotajā Karalistē, dodot mums iespēju piedāvāt Hyundai progresīvo elektrificēto automobiļu klāstu pilnīgi jaunam klientu tipam,” sacīja Hyundai UK izpilddirektore Ešlija Džonsone, piebilstot: “Mums šis jauninājums iezīmē ceļa sākumu no automašīnas ražotāja uz mobilitātes pakalpojumu sniedzēju, meklējot jaunus un inovatīvus veidus, kā uzlabot mūsu klientu dzīvi.

Informācijas avots hyundai.news

Back to top