Serial 1 elektrovelosipēdi Eiropā pieejami pie Harley-Davidson dīleriem

23.09.2021.

Harley-Davidson meitasuzņēmums Serial 1 ir paziņojis par tirdzniecības partnerību ar Harley-Davidson Europe, lai, sākot ar šo vasaru, Harley-Davidson dīleriem visā Eiropā nogādātu virkni savu elektrisko velosipēdu.

Serial 1 zīmolu nodibināja Harley-Davidson, un tas tika ieviests 2020. gada rudenī. To uzsāka ar četru pilsētas elektrovelosipēdu klāstu, kuru mērķauditorija bija pilsētas velobraucēji un “neregulārie riteņbraucēji”. Veiktspēja svārstījās no bāzes modeļa MOSH/CTY ar 529 Wh akumulatoru un diapazonu no 56 līdz 168 kilometriem līdz pat RUSH/CTY elektrovelosipēdam ar 706 Wh akumulatoru un diapazonu no 56 līdz 185 kilometriem. Tolaik ziņotās cenas bija no EUR 3499 līdz EUR 4699. 

Serial 1 elektrovelosipēdus pārdos Harley-Davidson dīleri visā Rietumeiropā, tostarp Austrijā, Beļģijā, Čehijā, Dānijā, Somijā, Francijā, Vācijā, Īrijā, Itālijā, Luksemburgā, Nīderlandē, Norvēģijā, Polijā, Portugālē, Spānijā, Zviedrijā, Šveicē un Apvienotajā Karalistē. Cenas Eiropas modeļiem sākas no 3499 eiro par MOSH/CTY, kam saglabāts tas pats akumulators un 56 līdz 168 kilometru diapazons. RUSH/CTY STEP-THRU tiks piedāvāts par cenu 4599 eiro un augstākā ranga RUSH/CTY tiks laists pārdošanā par 4699 eiro. Šo modeļu lielākais ātrums ir ierobežots līdz 25 km/h.

Paplašinoties ar eBike meitasuzņēmumu, Harley-Davidson paplašinās segmentos ārpus tradicionālajiem smagajiem motocikliem, ar kuriem uzņēmums ir pazīstams. Viņu pirmais mēģinājums pāriet uz elektromobilitāti bija LiveWireelektriskais motocikls.

Vispasaules mobilitātes revolūcijas priekšgalā ir dinamiskais, strauji augošais e-velosipēdu tirgus,” saka Serial 1vadītājs Ārons Franks (Aaron Frank). “Piedāvājot Serial 1 e-velosipēdus visā Eiropā, Harley-Davidson var spēlēt svarīgu lomu šajā mobilitātes revolūcijā.

Back to top