Rad Power Bikes prezentē uzlabotus e-velosipēdu modeļus

Rad Power Bikes nesen prezentētās modeļu līnijas mērķis ir uzlēkt uz pieaugošā e-velosipēdu izplatības viļņa, piedāvājot braucējiem uzlabotu pieejamību un labāku redzamību. RadRover Step-Thru modelis atvieglo tā lietošanu, piedāvājot lietotājam zemāku rāmi – modificēts kompānijas pārdotākais modelis – RadRover ar relatīvi augstu rāmi, ko turpina ražot ar papildus uzlabojumiem.

RadRover plato riepu e-velosipēds ir Rad pārdotākais modelis. Kā visi Rad Power Bikes modeļi, RadRover ir 2.klases e-velosipēds, kas izmanto baterijās uzkrāto enerģiju mīšanās atbalstam pilnai piedziņai, lai nodrošinātu divriteņa ātrumu līdz 20 jūdzēm stundā (~32 km/h) un ar vienu uzlādi nobraucamo distanci diapazonā no 25 līdz 45 jūdzēm (40-72 km).

RadRover izturīgais rāmis un platās riepas ļauj pārvietoties kā pa takām un nelieliem bezceļiem, tā arī pa trotuāru. Vienīgā problēma ar ko daži cilvēki saskarās ir RadRover 30,5 collu (77,5 cm) augstais rāmis (no kāju pozīcijas), kas var sarežģīt uzkāpšanu cilvēkiem ar īsākām kājām vai mazāku lokanību. Problēma vēl vairāk palielinās, ja uzstādīti papildus bagāžnieks, kaste vai somas. Jaunajam RadRover Step-Thru modelim ir samazināts rāmja augstums līdz 20,25 collām (51,4 cm), ievērojami uzlabojot tā pieejamību.

RadRover (pieejams iepriekšpārdošanā ar piegādi februārī) piedāvājumā ir balts vai melns rāmis ar melniem dubļusargiem. Jaunais RadRover modelis ar augsto rāmi pieejams tikai melnā krāsā.

Rad lielāko daļu no jaunā 8 modeļu izlaiduma klāsta aprīkojis ar jaunām halotipa gaismām, tā nodrošinot labāku sānu redzamību.

Abi RadRover modeļi, kā arī RadMini un RadMini Step-Thru no šī brīža nāk komplektā ar iepriekš papildus nopērkamajiem dubļusargiem. Oriģinālajam RadRover un abiem RadCity commuter e-velosipēdiem ir atjaunots rāmja dizains un RadCity, kas iepriekš bija pieejams ar divām rāmju izvēlēm, tagad pieejams tikai ar 18.5 collu (57 cm) rāmi. Atjaunotajam RadCity velosipēda rāmim izveidoti arī jauni aksesuāru uzstādīšanas punkti, kas pamatā paredzēti slēdzenes pievienošanai.

Lielākās izmaiņas RadMini un RadMini Step-Thru salokāmajiem modeļiem, papildus halotipa gaismām un dubļusargiem, ir sašaurinātā stūre – tā uzlabojot vadību un satveršanu, kā arī jaunas riepas. Iepriekš RadMini bija riepas ar nedaudz izvirzītu protektoru un RadMini Step-Thru bija gludākas pilsētas riepas. Jaunie RadMini modeļi aprīkoti ar 20 collu diametra un 3.3 collu platām Kenda K-Rad vairāku segumu riepām, kas ražotas īpaši Rad Power Bikes. Riepām izveidota K-Shield caurduršanas aizsardzības odere.

Daudzpusīgais RadRunner elektriskais komercvelosipēds, kas tika prezentēts pagājušā gada vasarā un RedWagon kravas velosipēds tiek ražoti bez izmaiņām.

Pēc kompānijas blogā minētā, 2019.gada laikā Rad Power Bikes vairāk kā divkāršoja savu e-velosipēdu daudzumu uz ceļiem, salīdzinot ar 2018.gada beigās fiksēto skaitu. Cenas saglabājas nemainīgas – visi Rad e-velosipēdi izlikti pārdošanā par 1499 ASV dolāriem, izņemot RadRunner, kas tiek pārdots par 1299 ASV dolāriem.

Back to top