Harley-Davidson atrāda atjaunināto elektriskā motocikla konceptu

Harley-Davidson (H-D) zina, ka nākas pielāgoties vai palikt aizmirstībā. Pārmaiņas sākās, kad pirms vairākiem gadiem kompānija paziņoja par saviem nodomiem būvēt LiveWire elektrisko motociklu. Līdz ar šī modeļa ienākšanu tirgū sniegts ieskats arī par to, kas notiks tālāk.

H-D oficiālā tīmekļa vietne ir publicējusi atjauninātu koncepciju gaidāmajam vidējās klases elektriskajam motociklam. Eltrek pirmo reizi ziņoja par attēliem pagājušajā ceturtdienā. Skice ir turpinājums iepriekšējam dizainam, kas bija skatāms pirms gada, un līdz šim tā ir labi veidota.

Transportlīdzekļa priekšā ir atjaunota izskata H-D raksturīgais priekšējais lukturis, savukārt korpuss ieskauj akumulatoru, nevis ir būvēts ap to kā LiveWire. Šis aspekts, iespējams, to padara pievilcīgāku. Transportlīdzeklis izskatās gandrīz kā “neHārlijs”. Uzņēmumam, kas strādā, lai piesaistītu jaunu klientu bāzi, tas droši vien ir labi.

Atjaunotajā skicē ir viegli saskatāmas arī citas lietas: ir lielāks akumulators, kāpšļu komplekts līdzbraucējam, un vadības ierīču bloks. Cerams, ka šis vārdā nenosauktais transportlīdzeklis būs krietni lētāks par LiveWire, kura izmaksas sākas no 30, 000 ASV dolāriem.

Vēl bez šī elektriskā motocikla no H-D jaunā biznesa virziena ir sagaidāmi arī citi jaunumi. Izstrādes procesā ir mazjaudīgs vieglais modelis ar motorollera izskatu un elektriskie velosipēdi. Visas ieceres plānots īstenot 2021. -2022.gada termiņā, liecina prezentācijas foto.

Back to top