Rad Power Bikes izlaiž jaudīgāku populārā RadRunner versiju

Rad Power Bikes pasaulē atpazīstamību guvis, ražojot vienus no labākajiem elektriskajiem velosipēdiem. Ar tādiem velosipēdiem kā RadWagon, RadRover, RadCity un citiem, kurus iespējams iegādāties par vienotu cenu – $1499, ražotājs ir padarījis elektriskos velosipēdus pieejamākus cilvēkiem visā pasaulē.

Pagājušajā gadā uzņēmums izlaida RadRunner 1, kas ir pieejamāks viena ātruma, mopēda stila e-velosipēds par zemāku cenu – tikai $1299. Šomēnes kompānija samazināja elektriskā velosipēda bāzes cenu vēl par $100. Tā kā Rad Power Bikes izmantojis laiku, lai paspēlētos ar formātu un apkopotu atsauksmes no klientiem, uzņēmums ir atgriezies ar RadRunner Plus.

Jaunais premium piedāvājums aizved RadRunner 1 līdz pilnībai. Ar priekšējo dakšu un uzlaboto spēku Rad Power Bikes standarta septiņu ātrumu komplektam, e-velosipēds padarīts jautrs un funkcionāls, tā bāzes cena – $1699. Tas maksā vairāk nekā jebkurš cits velosipēds, kas atrodas Rad PowerBikes līnijā, jo ir pilnībā nokomplektēts ar tādām ekstrām kā – dubļusargiem, pasažieru sēdekli, pielāgojamu priekšējo halo LED lukturi un standarta RadPowerBikes LCD displeju, kas atrodams lielākajai daļai ražotāja velosipēdu. Jāņem vērā, ka tie visi ir papildinājumi velosipēdiem, kuru bāzes cena sākas no $1199.

“RadRunner Plus apvieno sākotnējo RadRunner utilitāro dizainu ar pilnīgi jaunu uzlabojumu klāstu braucējiem, kuri alkst pēc augstākās klases velosipēdu pieredzes, “sacīja RadPowerBikes dibinātājs un izpilddirektors Maiks Radenbaugs (Mike Radenbaugh). “Rezultāts ir galvu reibinošs elektriskais divritenis, kas vieglāk ļauj pārvietoties pa pilsētu vai pavizināt draugu līdzīgi kā uz motorollera.”

RadRunner unikālā forma transportlīdzekļa aizmugurē ļauj pievienot pasažieru sēdekli, kas dod iespēju pasažierim uzsēsties aizmugurē līdzīgi kā uz motocikla vai mopēda. RadRunner Plus šis aizmugurējais paliktnis ir viens no daudziem jauninājumiem, kas tiek piedāvāts salīdzinājumā ar bāzes RadRunner 1.

Priekšpusē RadRunner Plus piedāvā masīvu halo LED starmeti ar iebūvētu akmens aizsargu, lai pasargātu to no visiem iespējamajiem triecieniem. Priekšējā dakša palīdz izlīdzināt braucienu, lai velosipēda vadītājam un pasažierim būtu ērtāk. Daudzi resno riepu velosipēdi neizmanto priekšējo dakšu, jo lielāka tilpuma riepas amortizē nelīdzenu braucienu, bet aktīvās priekšējās dakšas pievienošana padara braucienu daudz jaukāku.

RadRunner rāmis ir ārkārtīgi izturīgs, ar vilkmes jaudu 300 mārciņas (136 kilogrami), ko var izmantot cilvēku vai mantu pārvadāšanai. Papildus komplektācijā iekļautajiem piederumiem RadRunner un RadRunner Plus var piestiprināt arī priekšējo plauktu un kādu no Rad Power Bikes groziem, somām un platformām gan velosipēda priekšā, gan arī aizmugurē.

750 vatu RadRunner Plus ir pieejams iepriekšpasūtīšanā ASV par $1699 un 500 vatu konfigurācijā Kanādā par $2299. Eiropā 250 vatu motora konfigurācija par $1599. Ir paredzams, ka velosipēdu piegādes sāksies jūlijā, tāpēc nāksies mazliet uzgaidīt, lai tiktu pie kāda no šiem skaistuļiem.

Dodies uz radpowerbikes.com, radpowerbikes.ca vai radpowerbikes.eu, lai apskatītu precīzāku informāciju par divriteni un iegūtu visu informāciju par Rad Power Bikes jauno RadRunner Plus.

Back to top