VW atver savu pirmo ID. veikalu Vācijā

Volkswagen ir atvēris savu pirmo ID. veikalu Drēzdenē. ID. veikali ir paredzēti, lai dotu interesentiem iespēju uzzināt vairāk par ID.3 un par Volkswagen e-mobilitāti. Taču tiek plānota arī pop-up koncepcija.

Neskatoties uz nosaukumu “veikals”, ID. veikali nav plānoti kā tiešās tirdzniecības vietas, bet vairāk kā informācijas centri. Paziņojumā VW norāda, ka ID. veikala apmeklētāji Drēzdenē var iepazīt jauno ID.3 “virtuālajās telpās”. Pēc tam, kad no 17.jūnija sāksies plānotā iepriekšpārdošana, transportlīdzekļus veikalā varēs arī konfigurēt, bet ar pārdošanu arī turpmāk nodarbosies mazumtirdzniecība un līdz šim ražotāja ieviestais modelis.

“Mēs esam sākuši ID. veikalu ieviešanu, koncentrējamies galvenokārt uz vietām, kurās ir liels apmeklētāju skaits, veikalos iepazīstināsim ar e-mobilitātes tēmu ikvienam interesantā veidā,” saka Holgers Santels (Holger Santel), tirdzniecības un mārketinga vadītājs Vācijā. “Šādā veidā mēs vēlamies aptvert jaunas klientu grupas un tādējādi atbalstīt auto dīlerus.” Nākotnē būs iespējami arī tiešsaistes pasūtījumi, taču VW pagaidām nav ziņojis par konkrētu datumu.

Kamēr ID. veikals Drēzdenē ir pastāvīgs, pop-up veikals Minhenes rūpnīcas rajonā jāatver jūlija beigās kā pagaidu ID. veikals. Šeit, pēc VW teiktā, klienti varēs iegūt informāciju par uzlādes un uzlādes infrastruktūras aktualitātēm. Arī ID.3 kā izstāžu auto būs apskatāms uz vietas. Volkswagen paziņojumā vēl nesniedz nekādas ziņas par tālāku veikalu izvietošanu.

Informācijas avots – volkswagen-newsroom.com

Back to top