Mercedes-Benz banka piedāvā elektroauto apdrošināšanu

Kopā ar partneri HDI, Mercedes-Benz banka tagad piedāvā visaptverošu apdrošināšanas segumu hibrīdauto un elektromobiļiem. Jaunais elektriskās aizsardzības modulis tiek automātiski pievienots elektroauto apdrošināšanas polisēm, un tas nerada nekādas papildu izmaksas.

Akumulatoru apdrošināšana sedz, piemēram, bojājumus, ko izraisījis pārspriegums, ugunsgrēks, auto vilkšana, bojājumus pēc īssavienojuma un pēc dzīvnieku kodumiem līdz 10 000 eiro.

Mobilitātes aizsardzībā ietilpst arī vilkšana uz tuvāko uzlādes staciju akumulatora nejaušas izlādes gadījumā. Papildus akumulatoram, sienas kaste un lādēšanas kabelis arī ir apdrošināti pret zādzībām un vandālismu līdz pat 2500 eiro.

“Ar visaptverošu apdrošināšanas risinājumu mēs atbalstām hibrīdautomobiļu un elektromobiļu ieviešanu no Daimler koncerna,” norāda Mercedes-Benz bankas valdes priekšsēdētājs Benedikts Šells (Benedikt Schell). Kā zināms, tirgū ienāk arvien vairāk elektrisku un hibrīdautomobiļu no Daimler grupas, tostarp daudzi hibrīdautomobiļu varianti no A līdz S-klasei, kā arī citi pilnīgi elektriski automobiļi no Mercedes-Benz.

“Turklāt ir pieejami vēl citi pakalpojumi un aparatūra saistībā ar elektrisko mobilitāti sadarbībā ar Mercedes-Benz un Daimler Mobility,” teikts paziņojumā. Tie ietver komplektus elektromobilitātes pilnveidošanai garākiem braucieniem, izmantojot Mercedes-Benz Rent vai uzlādes punktu norēķinu sistēmas komerciāliem klientiem ar elektromobiļu parkiem.

Informācijas avots – daimler.com

Back to top