Delta prezentē 200 kW uzlādes staciju

Delta Electronics nupat prezentēja savu jauno HPC staciju Eiropai, Tuvajiem Austrumiem un Āfrikai. Kā norāda nosaukums UFC 200, stacija nodrošina maksimālo uzlādes jaudu 200 kW, ko var sadalīt divos 100 kW uzlādes punktos, lai vienlaikus uzlādētu divus elektromobiļus.

CCS uzlādes sistēma nodrošina līdz pat 400 ampēriem lādēšanas strāvas, un tā balstās uz augstas jaudas CCS kabeļa/savienotāja sistēmu, kas nav dzesēta ar šķidrumu. Delta Electronics sistēma, ko uzņēmums dēvē par “novatorisku temperatūras pārvaldības sistēmu”, ir neparasta, jo bezšķidruma dzesēšana pie maksimālās uzlādes strāvas ir 400 ampēri, un tā ir izstrādāta, lai palielinātu efektivitāti par līdz pat 1,2 procentiem, salīdzinot ar šķidrās dzesēšanas kabeļu sistēmām ar tādu pašu ampēru daudzumu. UFC 200 lietotāja sasaistei ir paredzēts 7 collu LCD informācijas ekrāns un skārienpaliktnis ar RFID un maksājumu karšu funkcijām.

Ar 200 kW uzlādes sistēmu piegādātājs apgalvo, ka gatavojas nākotnes elektromobiļiem, kas var sasniegt tik lielas jaudas uzlādes kapacitāti. Delta plāno piedāvāt uzlādes punktu operatoriem vairākus pakalpojumus, tostarp vietējo pakalpojumu partneru tīklu, attālo diagnostiku un uzturēšanu, izmantojot atsevišķus pakalpojumu interfeisus, lai palielinātu pieejamību.

Izmantojot UFC modeļu mērogojamību un iekšējo komponentu modulāro dizainu, Delta sola, ka tas ir drošs ieguldījums nākotnē. Atkarībā no atrašanās vietas platformu var izmantot dažādās veiktspējas konfigurācijās. Ja vēlāk nepieciešama lielāka jauda, tad ultra-ātru uzlādes jaudu var palielināt, pievienojot vairāk taisngriežu moduļu, kas neprasa jaunu būvatļauju – šis līdzeklis tiek piedāvāts arī produktos no citiem ražotājiem.

Informācijas avots – prnewswire.com

Back to top