VW ID.3 piedāvā pilnu servisa līzingu

Volkswagen Financial Services (VWFS) ir izveidojis speciālu pilna servisa līzinga kārtību, lai atbalstītu ID.3 elektriskā modeļa avansa pārdošanu. Lease & Care komplekso risinājumu paredzēts piedāvāt ID.3 privātajiem klientiem un biznesa klientiem par pārskatāmām un apmaksājamām izmaksām.

Piedāvājuma ietvaros klienti var izvēlēties vienu no trim pakām. Šie trīs varianti tiek vienkārši nodēvēti kā parastie apģērbu izmēri – S, M un L. S paketē ir iekļautas izmaksas par regulāru apkopi un parastajām pārbaudēm. M pakete sedz izmaksas par detaļām, kas mēdz nodilt – VWFS attiecīgajā paziņojumā presei min vējstikla tīrītājus un, iespējams, diezgan neparasti elektriskajiem automobiļiem – bremžu uzlikas, savukārt L paketē ir iekļauti arī pilnīgi ziemas riepu un riepu komplekti.

Lai gan VWFS atturas no precīzu izmaksu noteikšanas par trim paketēm, paziņojumā presei uzņēmums sniedza līzinga aprēķinu. ID.3 Pro Performance ar neto cenu 27515 eiro var iegādāties līzingā par 270 eiro mēnesī ar pirmo iemaksu 6000 eiro (Vācijā tā ir federālās valdības daļa, vides bonuss) un ar nobraukuma ierobežojumu 10 000 kilometru gadā ar 48 mēnešu termiņu. Paketes parauga aprēķinā likmei tiek pieskaitīti 20,23 eiro mēnesī, kā rezultātā kopējā līzinga likme ir 290,23 eiro. Citiem vārdiem sakot, VWFS aprēķina 971,04 eiro par tehnisko apkopi un pārbaudi 48 mēnešu laikā.

Uzņēmums neatklāj proporciju, kādu VWFS cer saņemt Lease & Care paketēs. Tomēr kopumā Braunšveigā bāzētais VW meitasuzņēmums paredz augstu finansējuma rādītāju. “Mēs pieņemam, ka ap 80 procentiem Volkswagen Group elektromobiļu tiek iznomāti vai finansēti caur mums,” saka Volkswagen Leasing GmbH valdes priekšsēdētājs Jenss Legenbauers (Jens Legenbauer). “Mēs apzināti koncentrējamies uz elektrisko mobilitātes pakalpojumu līzinga priekšrocībām. Ar līzingu mūsu klientiem nav jāuztraucas par sava transportlīdzekļa turpmāko mārketingu vai vērtību pēc līguma termiņa.”

Papildus pilna servisa līzingam VW piedāvā arī auto apdrošināšanu, kas speciāli pielāgota elektromobiļiem. ID.3 klientiem jāsaņem īpaša atlaide 25 procentu apmērā par atbildību un visaptverošu segumu. Apdrošināšanas īpašie e-mobilitātes elementi cita starpā ietver visu risku, kas saistīts ar akumulatoru un aizsardzību pret lādēšanas kabeļa zādzību lādēšanas laikā vai elektrokomponentu bojājumu pārsprieguma dēļ. VWFS vēl nav norādījis polises nosacījumus.

Informācijas avots – vwfs.com

Back to top