FC Bayern spēlētāji brauc ar Audi e-tron

Audi ir atdevis 19 e-tron elektromobiļus futbola kluba Bayern spēlētājiem. Kā kluba oficiālais mobilitātes partneris Audi jau ir ierīkojis uzlādes punktus elektriskajam autoparkam pie Bayern treniņu vietas Minhenē.

Audi kopš 2002.gada ir mobilitātes partneris Čempionu līgas uzvarošajai komandai un kopš 2011.gada ir saglabājis FC Bayern akcijas. Tas nozīmē, ka komandas licencētie spēlētāji līdz šim ir varējuši izvēlēties savas kompānijas automašīnas no Audi modeļu klāsta. Parasti tie bija augstas veiktspējas sedani, universāļi vai SUV.

Šogad būs mazliet vienveidīgāk: nedēļas nogalē Audi atdeva komandas spēlētājiem 19 e-tron (gan SUV, gan sportback). Vācu auto ražotājs tagad var lielīties, ka vairāk nekā puse Audi no futbolkluba autoparka ir elektrificēti. Tāpat klubs sava autoparka patēriņu samazina līdz mazāk nekā 95 gramiem CO2 uz kilometru, piebilda Audi.

“Ilgtspējīga augstākās kvalitātes mobilitāte ir Audi stratēģiskā virziena uzmanības centrā. Piegādājot 19 Audi e-tron automobiļus, mēs sūtam vēsti par mūsu ceļu uz elektrisku nākotni,” sacīja Audi valdes locekle Hildegarde Vortmane (Hildegard Wortmann).

“Tas ir lieliski, ka FC Bayern kopā ar Audi tagad ir pirmais starptautiskais klubs, kas ceļo ar elektrisko jaudu,” stāsta FC Bayern München AG valdes priekšsēdētājs Karls-Heinzs Rummenigs (Karl-Heinz Rummenigge). “Mūsu autoparka elektrifikācija ar Audi e-tron un uzlādes punktu nodrošināšana treniņu vietā ir labi piemēri, kas liecina, ka sadarbība starp Audi un FC Bayern iet daudz tālāk par ierasto sporta sponsorēšanu”.

Tradicionāli transportlīdzekļu nodošana Bayern spēlētājiem notiek laukumā pie Audi galvenās mītnes Ingolštatē kā liels notikums darbiniekiem un viņu bērniem. Šogad koronavīrusa dēļ pasākums notika daudz mazākā mērogā Audi braukšanas mācību laukumā netālu no Minhenes lidostas. Pasākumā piedalījās Bayern spēlētāji un atbildīgās personas no Audi, mārketinga direktore Vortmane, HR direktore Sabīne Massena un daži praktikanti.

Informācijas avots mediacenter.com

Back to top